Viorica Dăncilă, întrebată ce le transmite tinerilor care vor să plece din țară din cauza unui ‘guvern bazat pe hoție’: ‘Sunt medici din Ungaria care vor să vină în România’

Viorica Dăncilă, întrebată ce le transmite tinerilor care vor să plece din țară din cauza unui 'guvern bazat pe hoție': 'Sunt medici din Ungaria care vor să vină în România'
Foto: Inquam Photos /Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă a fost apostrofată, vineri, de un protestatar, la ieșirea de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Bărbatul a întrebat-o pe șefa Guvernului ce mesaj le-ar putea transmite elevilor care vor să plece din România din cauza unui ”guvern bazat pe hoție”.

NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANI OȚIL A FOST DAT DE GOL ÎN DIRECT! ESTE VORBA DESPRE CELEBRA… (GALERIE FOTO)

”Cred că ce spuneți nu este conform cu realitatea, fără a vrea să vă supăr. Acest guvern cred că nu este bazat pe hoție și cred că atunci când aruncăm astfel de cuvinte trebuie să… Cred că nimeni nu poate acuza premierul României de hoție, atunci când generalizăm, trebuie să spunem despre ce persoană este vorba și că acest lucru este valabil indiferent că suntem noi la guvernare, că au fost alții la guvernare”, a spus Dăncilă, potrivit Hotnews.ro.

Totodată, Dăncilă a susținut că sunt medici din Ungaria care vor să vină să lucreze în România.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

”Eu nu cred că există oameni proști. Trebuie să respectăm opinia fiecăruia, chiar dacă ne place, chiar dacă nu. Cred că cele mai multe plecări au fost în 2009, când s-au tăiat pensii și salarii, când s-au închis școli și spitale. Noi am încercat să facem lucruri foarte bune. Ce guvern a ridicat salariile medicilor așa cum am făcut-o noi. Și nu este ușor. Și asta din respect pentru medici, fiindcă vrem să rămână medicii în România. Am adus salariul unui medic la 4.000 de euro. Sunt medici din Ungaria care vor să vină în România. Sunt medici care nu au mai plecat, cu toate că sunt foarte căutați, foarte buni specialiști. Dar am încercat să creăm condițiile să rămână aici, în țară”, i-a mai spus Viorica Dăncilă bărbatului.

Dăncilă a fost întâmpinată cu proteste și huiduieli la Iași. Șefa PSD se află in turneu electoral în Moldova, unde vrea să-şi consolideze sprijinul filialelor înainte de a obţine, pe 24 august, votul partidului pentru candidatura în alegerile prezidenţiale.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`