Viorica Dăncilă: Sunt alături de militarii români răniți în misiunea din Afganistan. Eroii noștri primesc cele mai bune îngrijiri medicale

Viorica Dăncilă: Sunt alături de militarii români răniți în misiunea din Afganistan. Eroii noștri primesc cele mai bune îngrijiri medicale
Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, sâmbătă, că este alături de cei patru militari români care au fost răniţi într-o explozie în Afganistan.

Într-un comunicat de presă, prim-ministrul precizează că s-a asigurat, împreună cu ministrul Apărării că aceștia primesc cele mai bune îngrijiri medicale.

“Sunt alături de militarii români răniți astăzi în misiunea din Afganistan, care și-au pus viețile în pericol luptând pentru menținerea păcii și securității internaționale.

Împreună cu ministrul Apărării ne-am asigurat că eroii noștri primesc cele mai bune îngrijiri medicale. Le doresc sănătate, putere și îi așteptăm cu bine acasă, alături de familiile și de camarazii lor.

Mulțumesc încă o dată militarilor români pentru dedicarea, profesionalismul și patriotismul pe care le dovedesc în cadrul misiunilor la care participă alături de aliații noștri”, se arată în comunicatul citat.

Patru militari români au fost răniți în teatrele de operaţiuni din Afganistan. Convoiul de vehicule blindate în care se aflau soldaţii noştri a fost atact cu un dispozitiv explozibil de insurgenţi, în Provincia Kandahar. Militarii români se află la spital, în stare stabilă, anunţă Ministerul Apărării Naționale. Cei patru tineri erau în misiune împreună cu colegii lor. Insurgenţii au atacat convoiul dar infanteriștii români şi americani au ripostat şi au oprit asaltul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`