Vila unui om de afaceri din Iași, mistuită de flăcări / Presupune că este vorba de o mână criminală, în timp ce ISU merge pe o altă pistă

Vila unui om de afaceri din Iași, mistuită de flăcări / Presupune că este vorba de o mână criminală, în timp ce ISU merge pe o altă pistă

Vila unui om de afaceri din Iași s-a făcut scrum în urma unui incendiu, iar bărbatul presupune că este vorba despre o faptă intenționată, bănuind cine anume i-ar fi făcut acest rău.

Casa acestuia a luat foc din senin, fără să se fi întâmplat ceva anterior, iar în momentul izbucnirii incendiului acesta se afla acolo alături de soția și fiica sa, notează știripesurse.ro.

Nimeni nu a fost rănit în urma incendiului, însă bărbatul a declarat în presa locală că bănuiește o mână criminală care s-a ocupat de întreg scenariul.

Vilă făcută scrum, cine sunt vinovații

Chiar dacă omul de afaceri susține că cineva i-a dat cu bună știință foc la casă, ISU îl contrazic, căci incendiul ar fi fost declanșat de o fluctuație a tensiunii electrice.

„Focul a fost pus de o mână criminală, bănuiesc cine a făcut asta, însă nu are sens să spun mai multe. Noi dormeam… Eu, soția și fiica mea am fost treziți de mașina de gunoi care claxona. Stau în casa asta de când mă știu, de 40 de ani. Partea care a luat foc nu este locuibilă, e garajul, iar restul nu e făcut, e vorba doar de daune materiale, însă se putea extinde.

Mă vedeți că râd, dar în sufletul meu plâng. Singura partea bună din toată situația asta e că încă sunt aici și vorbesc. Nu voi face plângere pentru că aș face degeaba, se rezolvă ceva în țara asta? O să-mi reconstruiesc partea afectată și tot aici o să stau, bineînțeles”, a declarat Cătălin Hâncu, proprietarul unui service auto, pentru BZI.

În ciuda speculațiilor făcute de omul de afaceri, ISU vine cu o altă propunere în acest caz.

„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, deci nu a fost nimeni care să pună foc. Era o persoană de 19 ani, până la urmă s-a dovedit că a avut atac de panică, nu a fost intoxicată cu fum, era de lângă casa învecinată”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iași.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`