Victor Rebengiuc: La teatru nu renunț. Nu o să mai joc un rol nou, pentru că e foarte greu

Victor Rebengiuc: La teatru nu renunț. Nu o să mai joc un rol nou, pentru că e foarte greu
Captură Video - TVR / Youtube

Marele actor Victor Rebengiuc a anunțat că renunță la teatru, însă a precizat că nu va mai juca vreun rol nou, transmite Agerpres.

Victor Rebengiuc nu renunță la teatru, dar nu va mai juca roluri noi

Actorul a explicat că „e foarte greu să pregătești un alt rol”.

„Pe scenă mă simt cel mai bine. Eu nu prezint niciun fel de interes ca persoană privată, în viaţa mea de om obişnuit. Nu am nimic deosebit, nimic special, care să nască un interes pentru mine, în afară de atunci când sunt pe scenă şi încerc să fac şi eu ceva care să placă publicului. Eu îmi fac profesia, joc teatru, mai jucam şi în film când eram mai tânăr, acum nu mai sunt tânăr. La teatru nu renunţ, nu o să mai joc un rol nou, pentru că e foarte greu să pregăteşti un alt rol. Ştacheta e cam sus şi nu poţi să cobori”, a declarat Victor Rebengiuc, la lansarea Albumului foto „Regele nu moare”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:38 - Furt la Teatrul Bulandra. Trei femei, printre care și contabila șefă, sunt acuzate că au sustras 4 milioane de lei
19:36 - PNL anunță continuarea investițiilor importante în construirea și modernizarea căminelor studențești
19:30 - Sergiu Bîlcea (PNL), despre moțiunea de cenzură: Elena Lasconi a văzut un moment în care dorește să-și fructifice această campanie electorală / Pentru a avea un număr de semnături, trebuie să ne convingă care este următorul pas (VIDEO)
19:25 - Atenţionare de călătorie emisă de MAE pentru SUA: Uragan de gradul 5 în statul Florida
19:07 - Ce mesaj a postat Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram, fix cu o zi înainte de aniversarea Adelei Popescu: „O să mă certe…”
19:01 - Diana Buzoianu (USR), despre decizia CCR privind cazul Dianei Șoșoacă: „E foarte clar că singurul care câștigă din toată schema asta este Ciolacu”
18:59 - Tragedie în Prahova. Un șofer de Uber a fost ucis de un client
18:47 - Felix Cozma (PSD), după decizia CCR în cazul șefei SOS: Cred că e mai mult un circ pe care oricum Diana Șoșoacă îl făcea și înainte. Câștigătoare, ca și tip de electorat, este doamna Lasconi, după părerea mea (VIDEO)
18:35 - DNA trimite în judecată membrii unei rețele care a obținut ilegal 24 de terenuri din București, aflate în proprietatea statului
18:24 - O femeie de 70 de ani și fiul ei au plantat marijuana printre fasole și roșii. „Miroseau extraordinar de frumos”