Victor Ponta, ameninţat de Mircea Badea: Dacă o numește pe Kovesi la DNA, îl iau de guler și îl dau afară din Guvern

Victor Ponta, ameninţat de Mircea Badea: Dacă o numește pe Kovesi la DNA, îl iau de guler și îl dau afară din Guvern

Victor Ponta a fost ameninţat de o vedetă a trustului Intact. Zvonul că Laura Codruţa Kovesi ar putea fi numită de prim-ministru la șefia DNA a declanșat un adevărat lanţ de critici şi ameninţări. Fără precedent poate fi calificată declarația lui  Mircea Badea, care a spus că personal va merge în biroul lui Victor Ponta, îl va da cu capul de catapeteasmă și-l va scoate afară din Guvern dacă va semna numirea lui Kovesi.

Mircea Badea a explicat în emisiunea „În Gura Presei”, cu lux de amănunte, ce va face în cazul în care premierul o va numit pe Kovesi la DNA.

„Mă duc așa, cu penele pe mine, mă duc în birou la Ponta, dau ușa de perete, îl iau de guler, îl scot și-l dau afară. Și-l dau afară. Eu îl dau afară din Guvern”, a spus Badea, în emisiunea din 27 martie.

Nu doar la atât se va rezuma jurnalistul Antenelor, ci va recurge chiar și la violență, potrivit propriilor declarații.

„Mă ridic, mă dezbrac, ajung în Piața Victoriei, mă dezbrac, intru în Guvern, îl iau de guler pe PPonta, îl dau cu capul de catapeteasmă pentru docilizare și-l dau afară. Eu cu, mâna mea. La DNA el are o singură soluție, să cadă…să cadă…el cu el cu el, cu Guvernul lui. Domnul Ponta așa, vine el la tv zice el cutare, analizează, spune el așa, pac, pac. Dar sunt câteva puncte importante, extrem de importante pentru care dl Ponta a beneficiat de susținere”, a mai spus jurnalistul.

Și după toate amenințările, Mircea Badea îi reproșează lui Ponta că a ajuns în fruntea Guvernului cu ajutorul celor 7,4 milioane de români care au încercat să-l suspende pe președintele Traian Băsescu.

„Dacă te numești Ponta Victor și ai ajuns premier al României pe baza căderii Guvernului Ungureanu, după ce a căzut Guvernul Boc în stradă, dupa ce te-ai cățărat pe 7,4 mil de voturi în stardă și n-ai fost în stare să-l termini pe perdeluță ăsta cu probleme din ce în ce mai grave și mai cronice și te-ai făcut primul ministru al României”, a mai spus Mircea Badea.

Mai mult, el îi dă și soluția premierului, să demisioneze dacă o numește pe Kovesi.

„Știți ce soluție are Ponta atunci, să demisioneze, n-o numesc pe Kovesi, plec. Dacă semnează, eu mă duc și-l dau jos pe Ponta”, a conchis jurnalistul.

Mircea Badea îl amenință pe Victor Ponta

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)