Victimele accidentului de la Pasajul Unirii, transportate la Spitalul Floreasca. O persoană a murit / La fața locului a ajuns și șeful DSU, Raed Arafat (FOTO, VIDEO)

Sursa: Inquam Photos / George Călin

UPDATE, 23 decembrie, ora 15.30: Ministerul Săntății a precizat că accidentul de la Pasajul rutier Unirii s-a soldat cu 21 de răniți, iar una dintre victime a murit.

UPDATE, 23 decembrie, ora 15.20: Situația a fost comentată și de prefectul Toni Greblă, care a declarat că nu știe „care este cauza de autocarul nu a oprit la primul pre-semnalizator, pentru că primul are o înălțime și mai mică” decât cel de care s-a izbit mijlocul de transport.

UPDATE, 23 decembrie, ora 15.10: O persoană a murit în urma accidentului de vineri de la Pasajul rutier Unirii, iar o altă victimă este intubată, a anunțat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Știrea inițială: Cele patru persoane care au rămas blocate în autocar după impactul cu limitatorul de viteză de la Pasajul rutier Unirii au fost descarcerate și extrase, iar una dintre ele, un cetățean grec, este resuscitată de echipele de salvare, a precizat Gabriela Mihai, reporter B1 TV.

Victimele vor fi transportate la Spitalul de Urgență Floreasca.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, iar traficul în zonă este restricționat.

La locul accidentului a ajuns și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

„Am apucat să discut doar cu câțiva dintre tinerii care se aflau în autocar și care sunt în afara oricărui pericol acum, în afara zonei de intervenție, iar acest limitator se află în acest moment la jumătatea autocarului, unde este zona cea mai afectată, unde este zona cea mai deformată ca urmare a contactului”, spunea Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`