Victima accidentului aviatic din Moldova era milionarul Alexander Koss – „regele zahărului”. S-a prăbușit peste o casă, lângă Chișinău

Victima accidentului aviatic din Moldova era milionarul Alexander Koss - „regele zahărului”. S-a prăbușit peste o casă, lângă Chișinău
Foto: Freepik

În accidentul aviatic produs duminică, 27 octombrie, în Republica Moldova și-a pierdut viața Alexander Koss, unul dintre cei mai importanți afaceriști din țară.

Avionul fusese înmatriculat în Germania

Avionul, unul de mici dimensiuni, era pilotat chiar de milionarul moldovean. Aparatul s-a prăbușit peste acoperișul unei case de lângă Chișinău.

Duminică dimineața, în jurul orei 09:51, un avion de tip Socata TB 20, înmatriculat în Germania, s-a prăbușit peste o casă din localitatea Vadul lui Vodă, în apropiere de Chișinău, notează Adevărul.

În urma impactului, aparatul de zbor a luat foc. O echipă IGSU a intervenit rapid la locul tragediei și a lichidat incendiul, dar pentru pilot nu s-a mai putut face nimic.

Trupul acestuia a fost găsit carbonizat de echipajele sosite la fața locului.
Alexander Koss era unul dintre milionarii Republicii Moldova, ex-CEO al celei mai mari fabrici de zahăr din țară. De aici și supranumele pus de presa locală, „Regele zahărului”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`