Viceprimarul din Codlea, atacat pe stradă de trei bărbați înarmați: ‘Cei care mi-au sărit în ajutor au fost atacați și ei’

Viceprimarul din Codlea, atacat pe stradă de trei bărbați înarmați: 'Cei care mi-au sărit în ajutor au fost atacați și ei'

Viceprimarul din Codlea,Erwin Albu, a reclamat la Poliție faptul că a fost atacat în plină stradă de trei indivizi înarmați.

Autoritățiledin Brașov au deschis o anchetăîn urma plângerii lui Albu.

Altercația a pornit de la mustrarea pe care viceprimarul le-a făcut-o pentru că aruncau gunoaie pe jos, din mașină.

VESTE PROASTĂ PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FĂCUT ANUNȚUL! VA FI ULTIMA OARĂ

„Tocmai am fost atacat in plina strada de trei indivizi cu levier si cutit, in parcarea de langa primarie. Un concetatean care a sarit sa ma apere a fost si el atacat. Indivizii au fugit cu o duba alba cu nr aproximativ VL 69 BRM. Duba a fugit spre Brasov (sau Vulcan).
Vina mea a fost ca i-am apostrofat ca au aruncat o hartie pe geam cand asteptau in coloana de masini in fata primariei spre sensul giratoriu de la Kaufland. Ei au tras pe dreapta si si-au facut damblaua”, a scrisErwin Albu, pe Facebook.

ADIO, MIHAI CONSTANTINESCU! ‘A PLECAT TÂRZIU, ÎN NOAPTE’! MARA BĂNICĂ A DAT VESTEA TRISTĂ! ULTIMELE IMAGINI

Postarea acestuia a avut sute de comentarii.

„Multumesc tuturor, sunt bine. Politia a aflat proprietarul masinii si sunt alertate echipajele in judet. Martorii cu care am luat legatura se vor prezenta maine la Politia Codlea.

BLESTEMUL ELODIEI! BIATA MAGDA CIUMAC! S-A STINS DUPĂ O LUNGĂ ȘI GREA SUFERINȚĂ! IMAGINI HALUCINANTE

Imi pare rau ca cei care mi-au sarit in ajutor la fata locului au fost atacati si ei si s-au aflat in pericol”, a mai scris viceprimarul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`