Viața bate filmul la IPJ Botoșani: Agenții au găsit de două ori o mașină dar niciodată vitezomanul. Marți, bolidul a dispărut iar, chiar din curtea Poliției

Viața bate filmul la IPJ Botoșani: Agenții au găsit de două ori o mașină dar niciodată vitezomanul. Marți, bolidul a dispărut iar, chiar din curtea Poliției

Caz mai puțin obișnuit la Botoșani: un autoturism indisponibilizat pentru cercetări a dispărut chiar din curtea Poliției.

Autoturismul a fost descoperit ulterior într-o comună din județ iar suspansul nu s-a terminat nici aici: fugarul a reușit să scape dar a abandonat autoturismul pe un teren agricol din comuna Răchiți.

În consecință, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean a demarat o anchetă pentru a stabili cum s-au putut întâmpla aceste fapte – relatează Monitorul de Botoșani.

Misterul continuă: polițiștii botoșăneni au găsit de două ori mașina dar niciodată șoferul

Potrivit informațiilor neoficiale obținute de publicația locală, la sfârșitul lunii ianuarie, polițiștii au surprins un conducător auto care conducea cu viteză și au încercat fără succes să-l oprească.

Vitezomanul nu a ținut cont de semnalul de oprire și și-a văzut de drum.

Ulterior, polițiștii au identificat mașina și au dus-o la sediul Serviciului Rutier pentru a fi examinată criminalistic.

Au fluierat a doua oară a pagubă după ce,  la scurt timp autoturismul a dispărut chiar din curtea lor, lipsa acestuia fiind sesizată marți, pe 14 februarie.

„La data de 14 februarie 2023 polițiștii botoșăneni s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de sustragere sau distrugere de probe, ca urmare a faptului că un autoturism a fost sustras din zona în care se afla indisponibilizat.

La data de 15 februarie a.c. a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Răchiți, fiind identificat autoturismul respectiv.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale. Totodată, au fost dispuse verificări prin intermediul Biroului Control Intern pentru clarificarea situației de fapt”, a transmis Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)