Vești triste pentru amatorii de teatru: instituțiile culturale din București și-au anulat spectacolele din cauza coronavirusului

Vești triste pentru amatorii de teatru: instituțiile culturale din București și-au anulat spectacolele din cauza coronavirusului
Sursa: Facebook/TNB

Vești triste pentru amatorii de teatru. Instituțiile culturale din București au suspendat, în weekend, mai multe spectacole din cauza situației epidemiologice.

Potrivit agerpres,  Teatrul Bulandra a anulat reprezentațiile de sâmbătă şi duminică ale spectacolului „Azilul de noapte” de Maxim Gorki.

Conducerea Teatrului Nottara a decis să anuleze  reprezentația spectacolului  „Cloaca” de Maria Goos, „Oglinda neagră” după texte de I.L. Caragiale, programat iniţial pentru sâmbătă şi „Iona” de Marin Sorescu, programat iniţial pentru duminică.

Teatrul Mic a suspendat patru spectacole:”Cântăreaţa cheală” de Eugene Ionesco (programat vineri), „Romeo şi Julieta” de William Shakespeare (programat sâmbătă), şi „Cehov in show business” după „Anton in Show Business” de Jane Martin, şi „Regina Maria” (prestațiile programate iniţial pentru duminică).

Teatrul Naţional a anulat reprezentaţia de vineri a spectacolului „Noaptea lui Helver” de Ingmar Villqist.

Spectacolele „Despre dragoste şi alte bazaconii” (programat pentru sâmbătă), şi „Ne-am sărutat după sfârşitul lumii” (programat pentru duminică) au fost suspendate la Teatrul Masca.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`