Cât a ajuns să coste o cameră la Mamaia, după scumpirile de la 1 august. Turiștii plătesc sume piperate pentru o vacanță pe litoral

Cât a ajuns să coste o cameră la Mamaia, după scumpirile de la 1 august. Turiștii plătesc sume piperate pentru o vacanță pe litoral
Plaja Maia / Foto: B1tv.ro

Luna august este considerată perioada de vârf a sezonului estival, așa că prețurile de la malul mării au crescut. Turiștii care au decis să își rezerve concediul în această perioadă trebuie să se aștepte la scumpiri, în special în zonele de lux precum partea de nord a Mamaiei.

Potrivit presei locale, tarifele pe litoral au crescut cu 10% față de ultimele zilei ale lunii iulie. Totodată, Mamaia și Mamaia Nord rămân cele mai căutate zone de pe litoral, în ciuda prețurilor extrem de piperate din zonă.

O noapte de cazare în Mamaia Nord, 1.355 de lei

O noapte de cazare în Mamaia Nord ajunge la prețul de 1.355 de lei, pentru doi adulți. Potrivit Replicaonline.ro, este vorba despre o cameră cu balcon.

Turiștii care își doresc să se cazeze în hoteluri de lux, de cinci stele, din stațiune vor scoate din buzunar 1.600 de lei pentru o singură noapte.

Pentru un hotel de patru stele prețul poate ajunge și la 760 de lei pe noapte, în timp ce pentru o noapte de cazare la trei stele turiștii scot din buzunar 383 de lei pe noapte.

Dacă turiștii aleg să se cazeze în centrul orașului Constanța, trebuie să plătească aproximativ 800 de lei, pentru o cameră dublă, la un hotel de patru stele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`