Vești PROASTE de la meteorologi: PLOI pe arii extinse și VÂNT PUTERNIC…

Vești PROASTE de la meteorologi: PLOI pe arii extinse și VÂNT PUTERNIC...
foto: Pixabay

Din păcate, meteorologii nu ne aduc vești bune pentru această săptămână! S-ar părea că, în ultimele zile din aprilie, vremea va fi tot mai închisă și rece, potrivit gandul.info.

Publicația notează că, în prima parte a zilei mai ales în nordul şi centrul ţării, iar cerul va fi mai mult noros. Vântul va sufla slab şi moderat, dar va avea în nord-vestul, centrul şi sudul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 22 de grade, cu cele mai scăzute valori în zona Moldovei, informează ANM.

Ploile se vor restrânge în zona sud-vestică, începând de la noapte. Rafalele de vânt se vor intensifica la munte și la deal, urmând ca în restul țării să sufle moderat. Minimele termice se vor întinde pe intervalul 0-10 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni.

Bucureștii nu se bucură de vești prea bune nici ei! Cerul va avea înnorări, luni, iar maxima zilei va fi de 14 grade, cu o minimă de 5. Temperatura mai creşte puţin marți, cînd şi aria ploilor se mai restrânge. Vor fi 16 grade în Bucureşti marţi şi 17 miercuri. Vântul va sufla slab şi moderat

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră