Venită din Germania, o turistă a rămas profund impresionată de frumuseţile din ţara noastră: „Este cea mai frumoasă parte din România din ce am văzut până acum”

Venită din Germania, o turistă a rămas profund impresionată de frumuseţile din ţara noastră: „Este cea mai frumoasă parte din România din ce am văzut până acum”
Sursa Foto: Captură Video

Peisajele de poveste și frumuseţile României atrag ca un magnet turiştii străini. Oamenii susțin că se reîntorc de mai multe ori, pentru că le place mâncarea, aerul curat și oamenii.

Turistă impresionată de frumuseţile unei regiuni din ţara noastră

În inima Bucovinei, între munţii Călimani şi Suhard, turiştii se bucură de aerul curat şi răcoros. O plimbare prin câmpurile de flori, în liniştea naturii, este o experiență cu adevărat terapeutică.

„Suntem pentru prima dată în România. Bucovina este minunată. În fiecare dimineață când mă trezesc văd munții. Este spectaculos”, a spus un turist străin, notează observatornews.ro.

O turistă din Germania a venit într-o tabără de tango și a rămas impresionată de ceea ce a descoperit în România: „Acesta este cea mai frumoasă parte din România din ce am văzut până acum. Îmi aminteşte de Alpi, care sunt munţii mei preferaţi. Oamenii sunt foarte deschişi şi prietenoşi. Natura este intactă aici. Lumea este foarte uimită că se merge prin câmp. Peste tot sunt flori”.

Aerul condiţionat este o necunoscută în pensiunile din zonă, iar turiştii mai degrabă caută să se încălzească în ciubăr sau la saună.

„Avem două cuibere cu apă sărată de la salina Cacica. Înauntru regăsim duşurile, spaţiu de relaxare, saună care este bine venită între sesiunile din ciubăr. Peisajul, aşa am gândit cât mai intim şi mai natural pentru a te simţi cu adevărat că ai evadat în natură şi că te relaxezi”, a declarat Paul Candrea, gazdă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`