Vântul puternic a făcut prăpăd în Capitală! Copaci rupți, mașini avariate și un semafor pus la pământ. Autobuzele circulă deviat (VIDEO)

Vântul puternic a făcut prăpăd în Capitală! Copaci rupți, mașini avariate și un semafor pus la pământ. Autobuzele circulă deviat (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video

Vremea a făcut ravagii în România, iar în Capitală, vântul puternic a doborât doi stâlpi, un semafor și 15 copaci. De asemenea, opt mașini au fost avariate.

Se pare că unul dintre arbori a căzut chiar în curtea spitalului Universitar, blocând intrarea pentru mai multe minute, informează B1 TV.

Furtuna a făcut prăpăd în Capitală în cursul nopții

Marți dimineața aveau loc operațiuni de îndepărtare a copacilor căzuți pe străzile Anastasiu Constantin, Roșia Montana, Arhitect Hârjeu și Aleea Sălaj din București.

ISU București a anunțat că cinci elemente de construcție au fost smulse de vântul care a bătut cu peste 50 de km/h.

Totodată, liniile 122, 185, 322, 385, 422, 423, 425 și 485  sunt blocate pe Prelungirea Ghencea deoarece un copac a căzut în zona stației Prelungirea Ghencea, iar autobuzele circulă deviat.

Administratia Lacuri Parcuri București îi îndeamnă pe bucureșteni să evite zonele periculoase și să nu parcheze sub copaci.

„Ca urmare a atenționării meteorologice de cod galben emisă de către ANM vă rugăm să evitaţi pe cât posibil zonele cu potenţial pericol şi să nu parcaţi sub copaci. Nici nouă nu ne place vremea ploioasă cu vânt puternic și multă instabilitate deoarece afectează arborii și provoacă avarii.

Facem tot posibilul să asigurăm degajarea terenului de arborii căzuți din spațiile pe care le administrăm.  Echipele A.L.P.A.B sunt prezente în teren și sunt pregătite pentru orice situație de urgență”, a transmis Administraţia Lacuri Parcuri Bucureşti.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`