Vama Veche a înviat. Plajele au fost reparate după ciclonul care a distrus tot litoralul

Vama Veche a înviat. Plajele au fost reparate după ciclonul care a distrus tot litoralul
Sursă foto: Captură YouTube

Vama Veche a înviat după ciclonul care a distrus întreg litoralul, fiind cel mai puternic din ultimii 20 de ani. Turiștii se bucură de zilele călduroase de toamne la terasele improvizate, iar administratorii trag din greu pentru a repara plajele pentru ca turiștii să se mai bucure câteva zile de ele.

Plajele au fost curățate

Porțiunea în care se aflau șezlongurile și umbrelele a fost refăcută. În plus, angajații Apelor Române au curățat zona, în timpul nopții, iar pe nisipul care a fost nivelat turiștii și-au întins prosoapele pentru a se bucura de zilele călduroase de toamnă, conform observatornews.

„Principalele noastre probleme s-au evidenţiat în formarea unor ravene, unele de mari dimensiuni, şi de aglomerare a unei cantităţi mari de pământ din alunecările de faleză”, spune Stelica Hagi, director Apele Române.

Vremea pe litoral este perfecta pentru plajă. Apă mării are 26 de grade, iar turiștii se pot bucura de concediul rezervat prin programul „Litoralul pentru toți” care le oferă prețuri mai mici la cazare chiar și cu 70% față de perioada de vârf. 90 de hoteluri sunt înscrise în program.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`