Liviu Dragnea A PRIMIT LOVITURA FATALĂ! Fiul său I-A DAT VESTEA! S-A TERMINAT!

Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, a pierdut procesul cu Ștefan Caramitru, fiul directorului TNB Ion Caramitru.

ANDREEA BĂLAN A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! A LUAT UN PUMN DE PASTILE ȘI A AJUNS LA SPITAL! IMAGINI EXPLOZIVE

În septembrie 2018, Valentin Dragnea şi soţia sa, Gina Alexandra, au reclamat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 că au fost agresaţi verbal de către Ştefan Caramitru.

Fiul marelui actor s-a apărat, spunând că totul a fost o neînțelegere minoră, ca între vecini (cei doi locuiesc pe aceeaşi stradă din cartierul Cotroceni din Capitală).

Mai exact, soţia lui Valentin Dragnea „l-a persiflat” pe fiul actorului Ion Caramitru, iar acesta a reacționat verbal, asociindu-i cu partidul condus la acea vreme de Liviu Dragnea.

PROFEȚIE DEVASTATOARE LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA! SE VA ÎNTÂMPLA ÎN POSTUL PAȘTELUI! ROMÂNII, ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

La începutul acestui an, cazul a fost clasat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pe motiv că faptele nu sunt prevăzute de legea penală.

Deși Valentin şi Gina Dragnea au formulat o plângere împotriva clasării cazului, aceasta a fost respinsă.

„În baza art. 341 alin. 6 lit. a) C.pr.pen. respinge ca neîntemeiată plângerea formulată de petenţii Dragnea Valentin Stefan şi Dragnea (Tatulescu) Gina Alexandra astfel cum a fost precizată, împotriva ordonanţei de clasare nr. 7883/P/2018 din data de 20.02.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, menţinută prin ordonanţa prim-procurorului nr. 65/II-2/2019 din data de 10.04.2019. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petenţii Dragnea Valentin Stefan şi Dragnea (Tatulescu) Gina Alexandra la plata sumei de 50 lei, fiecare, cu titlul de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 13.06.2019.”, au decis judecătorii, informează Wowbiz.

DOLIU LA PRO TV! ANUNȚ ȘOC DESPRE PAVEL BARTOŞ! DIN PĂCATE, ACUM TOTUL SE CONFIRMĂ!IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`