Valea Oltului se va redeschide peste o săptămână. CNAIR anunță că lucrările sunt finalizate în proporție de 80%

Valea Oltului se va redeschide peste o săptămână. CNAIR anunță că lucrările sunt finalizate în proporție de 80%
Captură Video B1 TV

Lucrările de reamenajare a infrastructurii pe Valea Oltului se află pe ultima sută de metri. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că lucrările au fost finalizate în proporție de 80% pe DN7, pe sectorul de drum Boiţa – Lazaret.

Circulația va fi redeschisă pe 9 august

„A fost reluat traficul pe sectorul de drum Boiţa – Lazaret începând cu ora 20.00, conform programului!. Lucrările au ajuns la 80%, iar de mâine (n.red. – luni, 5 august) se intră în ultima săptămână în care DN7 este închis pe sectorul Boiţa – Lazaret. Antreprenorul turc a muncit într-un ritm susţinut, ceea ce permite redeschiderea circulaţiei pe data de 9 august, aşa cum s-a stabilit de la început”, a anunțat, duminică seară, CNAIR într-o postare pe Facebook.

Compania de construcții se ocupă de curățarea drumului de resturile rezultate din defrișări

Compania de construcții continuă lucrările de stabilizare a drumurilor tehnologice și de curățare a versantului de resturile rămase din defrișări, potrivit gândul.ro. 

„Ca urmare a operaţiunilor în care sunt implicate şi utilaje grele, se menţine în continuare ridicat riscul de cădere pe carosabil a arborilor, rocilor şi maselor de pământ pe timpul zilei. Echipele care se ocupă de siguranţa circulaţiei sunt, la rândul lor, mobilizate pentru a interveni urgent dacă situaţia o impune. Acolo unde există pericolul căderii de pe versant a unor anrocamente, arbori sau rădăcini de copaci pe partea carosabilă, antreprenorul a montat parapete din beton. În cazul în care, pe timpul nopţii, vor apărea situaţii de risc traficul rutier se va închide, iar echipele antreprenorului vor interveni în cel mai scurt timp posibil”, a precizat CNAIR.

„Reamintim că pe DN7 (sectorul Boiţa – Lazaret) circulaţia se desfăşoară între orele 20.00 și 6.00 pentru toţi participanţii la traficul rutier, iar în intervalele orare 7.30 – 8.00 şi 16.30 – 17.00, doar pentru riverani. Lucrările sunt reluate în fiecare zi la ora 6.00 până pe data de 9 august”, arată CNAIR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)