Vâlcea: Un șofer a intrat cu mașina într-o staţie de alimentare cu GPL

Vâlcea: Un șofer a intrat cu mașina într-o staţie de alimentare cu GPL
Foto: prinbrasov.com

Un șofer a intrat cu mașina, duminică, într-o staţie de alimentare cu gaz petrolier lichefiat, pe DN 7, în apropierea localităţii vâlcene Călimăneşti.

În prezent, la fața locului se află mai multe echipaje de intervenţie, traficul desfăşurându-se pe un singur sens.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, în primele minute ale incidentului a existat pericol de explozie din cauza unor fisuri apărute în instalaţie, însă ulterior alimentarea cu GPL a fost oprită.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime. Accidentul s-ar fi produs după ce un şofer care își alimenta autoturismul cu GPL a efectuat o manevră greșită, lovind butelia de alimentare.

Traficul în zonă a fost oprit imediat pentru câteva minute, timp în care s-a oprit alimentarea cu GPL a instalaţiei, fiind închise robinetele pentru evitarea unei eventuale explozii.

Potrivit reprezentaqntului IPJ Vâlcea, în prezent nu mai există niciun pericol de explozie.

La locul incidentului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, precum şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Poliţiştii şi pompierii din Vâlcea au început cercetările în acest caz, circulația rutieră pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea desfășurându-se alternativ, pe un singur fir.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`