Vâlcea: Un puști beat la volanul unei mașini scumpe a omorât o persoană și a rănit alte două

Vâlcea: Un puști beat la volanul unei mașini scumpe a omorât o persoană și a rănit alte două

O persoană a murit şi trei au fost rănite, într-un accident rutier provocat, joi, de un şofer băut, din judeţul Vâlcea, care din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, maşina părăsind carosabilul şi lovind un cap de pod din beton, iar apoi răsturnându-se pe partea carosabilă.

Accidentul s-a petrecut pe DJ 605 A, în dreptul localităţii Mateeşti. Poliţiştii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„A fost un accident rutier în comuna Mateeşti, soldat cu decesul unui pasager şi cu trei răniţi. Şoferul este A.Mihai, de 18 ani, din oraşul Berbeşti, care conducea un autoturism marca BMW, iar în urma producerii accidentului a rezultat decesul lui N.Ion, de 20 de ani, din comuna Alunu, şi vătămarea corporală a altor trei tineri, respectiv N.G., de 15 ani, din comuna Mateeşti, A.Mihai, şoferul maşinii, şi H. Iulian, de 19 ani, din oraşul Berbeşti, „, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, potrivit Mediafax.

Cei trei răniţi au rămas internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, medicii confirmând că sunt în afara oricărui pericol.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`