Val de critici la adresa luminilor uitate aprinse în Parlament în timpul proiecției IMapp din weekend

Val de critici la adresa luminilor uitate aprinse în Parlament în timpul proiecției IMapp din weekend
sursă foto: Facebook Mihai Ghior

Două ferestre cu arcadă, puternic luminate, au rămas aprinse în timpul evenimentul IMapp care s-a desfășurat sâmbătă în fața a zeci de mii de spectatori. Pe clădirea Parlamentului aveau loc mai multe proiecții video, iar cele două lumini au deranjat publicul venit la spectacol.

Încăperea în care au rămas luminile aprinse aparține temporar Curții de Conturi

Încăperea în care au rămas luminile aprinse în timpul show-ului IMapp de sâmbătă seara aparține Senatului, dar a fost cedată temporar Curții de Conturi, a explicat pentru Libertatea, Mario Oprea, secretar general al Senatului. „Noi suntem vinovați”, a subliniat acesta.
Mulți internauți au reacționat dur, realizând că nimeni nu lucrează în Parlament sâmbătă seara.

Organizatorii au încercat să găsească sursa de lumină din Parlament pentru a nu afecta cât mai puțin show-ul de lumini care se desfășura pe clădire. „Au luat sală cu sală să vadă de unde vine lumina. Nu și-au dat seama decât aproape de finalul spectacolului.

Sala respectivă se află la un etaj superior din Senat, iar când au ajuns în dreptul ei nu s-a observat, din spatele ușilor, că lumina este aprinsă. După ce au primit poze din exterior și au găsit cheia au putut stinge lumina. Din păcate, show-ul a fost afectat”, au precizat sursele citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`