Vacanță de coșmar pentru un bucureștean. Ce a găsit într-o cameră pentru care a plătit 300 lei/noapte la un hotel din Iași

Vacanță de coșmar pentru un bucureștean. Ce a găsit într-o cameră pentru care a plătit 300 lei/noapte la un hotel din Iași
Sursa foto: Captură video - YouTube

Un bucureștean a avut parte de o vacanță de coșmar, după ce s-a cazat la un hotel de trei stele din Iași. Bărbatul a găsit camera pentru care a plătit 300 lei/noapte într-o stare deplorabilă. Nu este singurul, întrucât turiștii care s-au cazat la același hotel au lăsat recenzii negative pe pagina locației.

Ce a găsit un bucureștean într-o cameră de hotel de trei stele din Iași

Bucureșteanul a avut o vacanță de coșmar la acest hotel, care este situat în centrul orașului, aproape de Piața Unirii. Întreaga cameră arăta deplorabil, băile fiind nedezinfectate, iar mirosul de mucegai fiind omniprezent.

„Deși la prima vedere arată bine, odată ajuns în cameră îți schimbi complet părerea. Pereții murdari, miros de spațiu neaerisit, geamul, deși era închis, lăsa să se audă totul de afară, ca și cum era deschis.

Salteaua arăta dubios, dar am trecut cu vederea. Apă caldă nu există, cică au probleme cu centrala.

Dacă nu apucam să plătesc cu cardul la check-in, plecam în secunda 2. Și surpriza surprizelor, m-am trezit cu ciupituri de acarieni sau ploșnițe. Aveți grijă, dacă aveți alergii, să nu plecați cu ambulanța de acolo”, a povestit unul dintre clienți, potrivit Click.

„Cel mai murdar hotel în care am călcat vreodată”

Un alt client a ținut să scoată în evidență și faptul că băile erau neîngrijite, murdare, iar în dormitor persista un miros puternic de urină.

„Cel mai murdar hotel în care am călcat vreodată: pe casa scării, mocheta de pe trepte nu era nici măcar aspirată de ceva timp. În plus, răspândea un miros oribil de urină. Camere execrabil de neîngrijite, de nu-ți vine să calci pe mocheta din cameră sau să utilizezi toaleta (vasul de toaletă nu era doar nedezinfectat, ci era efectiv murdar).

Cabina de duș nu se închidea. Miros închis în cameră. Singurul lucru de care nu mă pot plânge e lenjeria de pe pat, care era chiar curată. Mic dejun tip bufet, nu prea diversificat și de slabă calitate”, a relatat o clientă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:05 - Emil Dumitru (PNL), după scandalul privind planșeul Unirii: Am ajuns într-o situație penibilă. Cred că trebuie să clarificăm foarte bine, pe viitor, în legislația națională, care sunt competențele Primăriei Generale și primăriilor de sector
21:57 - Nicolae Ciucă: „M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR, mă opun și gardurilor puse cu forța”
21:45 - Radu Miruță, despre scandalul lucrărilor la planșeul din Piața Unirii: „Niște instituții naționale nu pot să stabilească cadastrul pe suprafața cărei primării este” (VIDEO)
21:37 - Marcel Ciolacu intervine în scandalul privind planșeul Unirii: Într-o democrație consolidată, dreptatea nu se face cu buldozerul, ci prin instituțiile statului. Aici nu este vorba de cine strigă mai tare
21:27 - Rareș Hopincă, despre scandalul privind planșeul Unirii: Primarul General nu poate emite dispoziții de demolare pentru o proprietate aparținând altcuiva, pentru o proprietate privată. Dispoziția e ridicolă în sinea ei (VIDEO)
21:07 - Prefectul Capitalei atacă în instanță dispoziția lui Nicușor Dan de desființare a șantierului
21:03 - Alina Gorghiu: Anul trecut am adus aproape 900 de fugari în România, iar anul acesta, până la finalul lunii septembrie, am reușit să aducem aproape 620 de fugari (VIDEO)
21:02 - Plimbările cu mașina funerară au devenit virale pe rețelele de socializare. Cum răspund autoritățile
20:51 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: „Cam toată lumea știe care va fi finala pentru președinție”
20:33 - Animalul care trăiește exclusiv în România. Aparține unei specii preistorice și este considerat „fosilă vie”