Urmează un an al schimbărilor uriașe! Baba Vanga, previziuni neașteptate pentru 2024

Urmează un an al schimbărilor uriașe! Baba Vanga, previziuni neașteptate pentru 2024

Baba Vanga, numită Vangelia Pandeva Dimitrova, a captivat imaginația oamenilor din întreaga lume cu talentele sale mistice. Aceasta fost considerată de mulți adepți drept o persoană cu abilități paranormale, datorită abilităților ei de a prezice viitorul și de a găsi persoane dispărute.

Există câteva previziuni speciale făcute de bătrâna considerată Nostradamus din Balcani, care au fost legate de anul 2024. Potrivit profețiilor clarvăzătoarei, vor apărea două dintre cele mai importante descoperiri științifice.

Baba Vanga, previziuni despre anul 2024

Cu toate că a plecat dintre noi în anul 1996, la vârsta de 86 de ani, previziunile ei continuă să circule în jurul lumii.

Clarvăzătoarea a știut că se vor întâmpla lucruri la fel de imprevizibile precum atacurile asupra Turnurilor Gemene, începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, dezintegrarea URSS, moartea prințesei Daiana sau chiar Brexit-ul.

Numită și Nostradamus din Balcani, Baba Vanga a făcut o serie de previziuni neașteptate și pentru anul 2024, care va fi marcat de două mari descoperiri științifice.

Clarvăzătoarea a prezis că vor fi găsite medicamente care vor putea eradica cancerul și SIDA. Aceste descoperiri ar putea aduce o schimbare majoră în lupta împotriva acestor boli devastatoare.

Tot în 2024 s-ar încheia și era petrolieră. Fără să ofere prea multe detalii, aceasta susținea că anul viitor va marca începutul unui nou capitol, al surselor alternative de energie, notează playtech.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`