Urmărire cu focuri de armă pe străzile Capitalei: Un bărbat fără permis nu a oprit la semnalele polițiștilor 

Urmărire cu focuri de armă pe străzile Capitalei: Un bărbat fără permis nu a oprit la semnalele polițiștilor 
Foto: Pixabay

Urmărire ca în filme pe străzile din Capitală, în noaptea marți spre miercuri. Un bărbat fără permis de conducere nu a oprit la semnalele polițiștilor, ba mai mult a fost fugit de aceștia. Când a fost încolțit și aproape prins, individul a demarat în trombă și a avariat o mașina de Poliție.

Urmărirea a avut loc pe mai multe artere importante din București, polițiștii fiind nevoiți să tragă patru focuri de armă în plan vertical pentru a-l opri pe individul teribilist.

În cele din urmă, polițiștii au reușit să-l prindă abia pe autostrada A2.

„În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 1.00, un echipaj al Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto, dar acesta a accelerat și a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit in urmărirea autoturismului pe Calea Văcărești. Autoturismul în cauză a fost urmărit pe Șos. Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecția cu Bld. Liviu Rebreanu, unde s-a reușit devansarea autovehicului urmărit, iar unul dintre polițiști a coborât din autospecială pentru a încerca oprirea și imobilizarea conducătorului auto. În acest moment, conducătorul urmărit a demarat, avariind autospeciala. Polițistul a facut uz de armamentul din dotare, trăgând patru focuri în plan vertical și unul în direcția anvelopelor autoturismului, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale Poliției rutiere, sosite în sprijin. S-a reușit imobilizarea vehiculului și a conducătorului auto pe autostrada A2. Conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor a reieșit faptul că bărbatul de 33 de ani, din județul Ilfov , nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

În acest caz se fac cercetări pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere, au mai transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)