Urmărire ca în filme, urmată de o bătaie cruntă pe o stradă din Capitală / Suspecții, cercetați și pentru alte acte de violență

Urmărire ca în filme, urmată de o bătaie cruntă pe o stradă din Capitală / Suspecții, cercetați și pentru alte acte de violență
Sursă Foto: Captură Video/ YT

Doi tineri, o fată și un băiat, au fost loviți cu bestialitate de patru indivizi, după o urmărire ca în filme pe o stradă din Capitală. Printre indivizi se numără și doi adolescenți de 16, respectiv 17 ani. Aceștia sunt cercetați și pentru alte acte de violență.

Doi tineri, bătuți pe o stradă din București după o urmărire în trafic

Doi tineri au fost luați la bătaie pe o stradă din București, de alți patru băieți, pentru că ar fi luat apărarea unei fete. Suspecții sunt cercetați și în alte acte de violență, de agresiune sau de loviri.

Cei patru indivizi ar fi agresat verbal fata, moment în care tânărul care o însoțea i-a luat apărarea și le-a transmis indivizilor că nu vrea probleme, atunci când aceștia l-au luat la bătaie.

Autoritățile susțin că unul dintre cei patru suspecți l-ar fi amenințat pe băiat cu mânerul unui obiect tăietor-înțepător, mai apoi plecând spre o direcție necunoscută.

„În cursul acestei zile au fost puse în aplicare și 4 mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la audieri.

Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice și lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Facem precizarea că efectuarea percheziției domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluționării cauzei, care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul poliției.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`