Urmărire ca în filme în Timișoara. Un șofer de 24 de ani, fără permis, a gonit 30 km, după ce a lovit un polițist

Urmărire ca în filme în Timișoara. Un șofer de 24 de ani, fără permis, a gonit 30 km, după ce a lovit un polițist
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

Incident grav, noaptea trecută, în traficul din Timișoara. Polițiștii au pornit o urmărire ca în filme a unui tânăr de 24 de ani, fără permis și cu numere false, care a gonit 30 de kilometri. Acesta a rănit un polițist, după ce a refuzat să oprească la semnalul agenților, scrie digi24.

Abia după ce a pierdut controlul volanului, tânărul a fost prins de polițiști.

Într-o curbă, mașina a derapat și a intrat într-un gard. Tânărul a coborât din mașină și a încercat să fugă, însă polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, moment în care acesta s-a speriat și a fost prins.

La verificările de rigoare, polițiștii au descoperit că tânărul nu avea permis și conducea o mașină neînmatriculată, cu numere false. În prezent, tânărul este în custodia celor de la IPJ Timiș, unde dă declarații în fața procurorului.

El este acuzat de ultraj de conducerea unui autoturism cu numere false, dar și conducerea fără permis auto pe drumurile publice. Polițistul rănit a primit îngrijiri medicale la Spitalul Județean din Timișoara, iar în acest moment medicii spun că este în stare stabilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`