Urmărire ca în filme în Galați! Polițiștii au tras 20 de focuri ca să oprească un șofer fugar. Ce au descoperit când l-au prins (VIDEO)

Urmărire ca în filme în Galați! Polițiștii au tras 20 de focuri ca să oprească un șofer fugar. Ce au descoperit când l-au prins (VIDEO)
captură video B1 TV / Facebook @Munikipiul Galați

Urmărire ca în filme în județul Galați! Polițiștii au fost nevoiți să folosească armele din dotare ca să oprească un șofer fugar. Oamenii legii au descoperit că tânărul avea permisul suspendat și că a consumat droguri și alcool înainte să se urce la volan, a relatat Dan Gabor, miercuri dimineață, la Știrile B1 TV.

Polițiștii au tras 20 de focuri ca să oprească un șofer fugar, în județul Galați

Urmărirea a avut loc pe șoselele din nordul județului Galați, între localitățile Tecuci și Nicorești. Polițiștii au încercat să îl oprească în trafic pe șoferul care circula cu viteză, dar acesta a accelerat și a trecut pe lângă ei, așa că agenții de la Rutieră au fost nevoiți să plece după el, cu semnalele în funcțiune.

Pentru că șoferul și-a continuat goana nebună, oamenii legii au folosit armele din dotare. S-au tras 20 de focuri de avertisment. În cele din urmă, individul a oprit, însă abia după ce unul dintre gloanțe i-a atins roata și bara din spate.

Din cauza distrugerii anvelopelor, autoturismul nu și-a mai putut continua deplasarea, iar la kilometrul 23 pe DJ 252 echipajul de poliție l-a blocat în trafic. Șoferul a fost încătușat și testat pentru alcool și droguri, verificări care au scos la iveală că acesta avea o alcoolemie de pe 0,4 la mie în aerul expirat și consumase metamfetamină. El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În plus, se pare că avea permisul suspendat și se afla sub control judiciar într-un dosar penal în care este acuzat de tentativă de omor.

Surse apropiate anchetei susțin că în mașina individului ar fi fost găsite și câteva pliculețe cu substanțe interzise. Acestea ar fi fost ridicate și duse la un centru de testare pentru stabilirea originii lor.

După această urmărire, șoferul fugar s-a mai ales cu un dosar penal, pentru conducere cu permisul suspendat, conducere sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive. El a fost reținut de polițiști și urmează să fie luate măsuri legale.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`