Urări speciale de 8 martie 2024. Cum poţi să le faci ziua mai bună celor mai importante femei din viaţa ta

Urări speciale de 8 martie 2024. Cum poţi să le faci ziua mai bună celor mai importante femei din viaţa ta
Sursa Foto: Freepik.com

Martie este una dintre cele mai speciale luni din an. Pe data de 8 este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii, o ocazie perfectă pentru a ne arăta dragostea.

Urări speciale pentru iubită sau soţie

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii. Te iubesc!”

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat. Te iubesc!”

„1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Iți doresc o zi specială, la fel ca tine. La mulți ani!”

Urări speciale pentru mame

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine mamă. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi mulțumesc! Te iubesc! La muți ani mamă!”

Florile pe care să nu le oferi niciodată de 8 Martie

De 8 Martie, femeile sunt mai răsfățate ca niciodată. Cadourile sunt la ordinea zilei și încep încă de la primele ore ale dimineții, iar pentru această zi specialiștii vin cu o serie de recomandări în legătură cu florile pe care bărbații nu ar trebui să le ofere niciodată.

Florăresele nu vor recomanda niciodată pentru un dar flori artificiale, ținând cont de faptul că sunt asociate cu înmormântările. Întotdeauna bărbații trebuie să opteze pentru buchet de flori naturale, cât mai frumoase și, evident, în ton cu perioada.

Mai mult decât atât, se spune că nu este bine să oferim lalele galbene, deoarece sugerează sentimentul geloziei, al trădării și poate transmite ideea de despărțire.

De asemenea, nici garoafele nu sunt potrivite pentru ziua de 8 Martie. La fel ca florile artificiale, acestea sunt asociate cu înmormântările, potrivit click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`