Urări de Crăciun 2022. Cele mai frumoase mesaje pentru prieteni, familie și persoana iubită

Urări de Crăciun 2022. Cele mai frumoase mesaje pentru prieteni, familie și persoana iubită
Sursa Foto: Pixabay.com

Pretutindeni în lume, Crăciunul este sărbătoarea familiei și a iubirii pentru semeni.

Mesajele de Crăciun sunt una dintre cele mai simple, dar și frumoase modalități prin care poți transmite urări și un gând bun în prag de sărbători.

Mesaje de Crăciun 2022 pentru prieteni

„Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada!”

„Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înțelepciune pentru anul care vine. La mulți ani!”

„Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!”

„Sărbatorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!”

„De sărbători, îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii. La mulţi ani!”

„La mulţi ani cu sănătate/ Să aveţi belşug, de toate/ Bucurii şi nestemate/ Acum şi pe mai departe”

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!”

Mesaje de Crăciun 2022 pentru membrii familiei

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumina și căldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi că pe un dar neprețuit”

„Moș Crăciun bate la ușa, scoate mâna din mănușă și va da din palmă lui darurile cerului, lângă brad și lângă foc să va umple de noroc! Sărbători fericite!”

„Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să va fie și mai bine. Să va fie casă, casă, cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, drumu-n viață cât mai lin”

„Fie ca acest Crăciun să încheie anul în veselie și prosperitate, că să ai un star excelent în anul care vine! Crăciun fericit și La mulți ani!”

„E timpul să închizi ochii și să-ți aminteșți de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ti amintești cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moș Crăciun”

„Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate!”

Mesaje de Crăciun 2022 pentru persoana iubită

„E momentul urărilor de bine, de sănătate, dragoste și pace. Astea îți doresc eu ție. Fie că această zi de Crăciun să fie cu adevărat specială pentru ține! Crăciun fericit!”

„Această e o noapte specială, în care poți întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile și retrăiește miracolul nopții de Crăciun!

„Iubirea divină coboară printre noi, că o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Nașterii Mântuitorului. Crăciun fericit!”

„Sărbătorile nu erau complete, dacă nu erai tu lângă mine. Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase din acest an. Sărbători fericite!”

„Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase de când ești tu lângă mine. Te iubesc și îți mulțumesc că faci parte din viața mea! Crăciun fericit alături de mine și familiile noastre”

„Îmi doresc ca această zi de Crăciun să fie plină de lumina și de căldura iubirii noastre. Te iubesc și sunt fericit să împărtășim bucuria acestei zile speciale împreună. Crăciun fericit”

„Acest Crăciun minunat este despre noi doi și despre iubirea necondiționată pe care o avem unul pentru celălalt. Crăciun fericit!”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios