Unde se pot ruga femeile care vor să devină mame: ÎPS Teodosie vorbește despre o mănăstire făcătoare de minuni

Unde se pot ruga femeile care vor să devină mame: ÎPS Teodosie vorbește despre o mănăstire făcătoare de minuni
Sursa foto: Freepik
ÎPS Teodosie a dezvăluit care este lăcașul făcător de minuni unde femeile care își doresc să devină mame sau care întâmpină probleme de fertilitate ar trebui să se roage.
Potrivit arhiepiscopului Tomisului, Mănăstirea Sfântul Dionisie și Efrem cel Nou din județul Constanța s-a dovedit a fi un loc de pelerinaj unde multe femei care au fost informate de medici că nu pot avea copii, și-au regăsit speranța și au devenit mame.
ÎPS Teodosie recomandă ca femeile aflate în această situație să se roage Sfântului Cuvios Efrem cel Nou, cunoscut pentru minunile sale, dar și la Maica Domnului.
”Multe femei au primit sentinţă de la medicii care le-au consultat, de specialitate, şi le-au spus: Nu vă mai osteniți, nu puteţi să aveţi copii niciodată! Am auzit că dacă te rogi la Sfântul Efrem mereu, insistent, şi la Maica Domnului, se poate contrazice această sentinţă. Şi s-au născut, din cei care au fost, cel puţin la mănăstirea noastră, Sfântul Dionisie şi Sfântul Efrem cel Nou, zeci, chiar sute de copii, în câţiva ani s-au născut acelor femei cărora nu li s-a dat nicio şansă să aibă copii”, a afirmat IPS Teodosie la Radio Dobrogea.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`