Unchiul tânărului Sebastian, victimă în tragedia de la 2 Mai s-a prezentat la sediul poliției: „Nimeni din familia noastră n-a fost contactat de nicio persoană din partea familiei Pascu”

Unchiul tânărului Sebastian, victimă în tragedia de la 2 Mai s-a prezentat la sediul poliției: „Nimeni din familia noastră n-a fost contactat de nicio persoană din partea familiei Pascu
Foto: Captura video

Nimeni din partea familiei șoferului drogat care a provocat tragicul accident din 2 Mai nu a contactat familia lui Sebastian. Vineri, unchiul și tatăl lui Sebastian Andrei Olari s-au prezentat la sediul poliției, aducând cu ei o înregistrare audio care cuprinde primul sfert de oră de după producerea nenorocirii.

Unchiul lui Sebastian vrea să se facă dreptate

Unchiul tânărului a dat explicații cu privire la faptul că nu înțelege de ce polițiștii nu s-au arătat interesați încă de la început să verifice camera video, pe care au ridicat-o chiar de la locul accidentului.

Din această înregistrare nu este rolul nostru să spunem noi dacă s-au făcut greșeli, de la momentul filmului oricum nu cred că mai contează. Am fost convocați la Poliție azi (vineri – N.R.), pentru că azi am fost chemați, Noi am comunicat și am decis să o facem publică după ce au avut-o și organele de cercetări.  Eu aștept concluziile finale ale anchetei corpului de control și sunt convins că lucrurile nu vor rămâne așa. Si vreau să lăsam organele de control să-și facă treaba”, a afirmat Mihai Drăgan, unchiul tânărului ucis, conform Realitatea.net.

Familia Pascu nu i-a contactat

De asemenea, Drăgan a spus că nu a fost contactat de către nimeni din partea familiei lui Vlad Pascu, tânărul care a generat incidentul nefericit.

Nimeni din familia noastră n-a fost contactat de nicio persoana din partea familiei Pascu. Nu ne dorim niciun fel de contact cu această familie.(…) Sper ca organele statului să-și facă treaba cât mai repede posibil si să ni se facă dreptate. Rezistăm greu, Valentin de abia poate să vorbească, de aceea o fac eu în locul meu. Expunerea publică a acestui caz este un lucru pe care nu ni l-am dori, dar vă mulțumim că o faceți, este îngrozitor, sperăm ca măcar după tragedia petrecu acum oamenii să ia niște măsuri.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)