Un turist, uimit de cât a plătit pe o gogoașă, pe litoralul românesc, la Mamaia: ”Când am văzut preţul, opa”

Un turist, uimit de cât a plătit pe o gogoașă, pe litoralul românesc, la Mamaia: ”Când am văzut preţul, opa”
Sursa foto: Pixabay /@LeonaB

Un turist a rămas surprins de prețul pe care l-a dat pe o simplă gogoașă, pe litoralul românesc, la Mamaia.

”Din scurt, cred că chiar înainte cu doua trei săptămâni ne-am hotărât, patru nopţi 1.600 lei. Am luat la copii nişte gogoşi şi când am vazut 10 lei pe o gogoaşă, opaaa”, a precizat turistul.

„Am dat 4.000 pe două camere, cu mic dejun inclus”

Un alt turist a spus cât a plătit pentru două camere, cu mic dejun inclus.

”Noi suntem patru persoane şi dăm undeva la masă 300 de lei şi la împinge tava, la restaurant, mult mai mult. Am dat 4.000 pe două camere, cu mic dejun inclus”, a declarat un turist pentru Observator.

Costurile sunt mari pe litoral. La căzări sunt prețuri mai mari cu 15 sau 20% și se apropie de cele din vârf de sezon. Turiștii nu s-au așteptat la o asemenea situație.

„Tarifele pornesc undeva la 165 de euro pe noapte”

Dacă vrei o cazare cu mai multe facilități, la un hotel de cinci stele, de exemplu, vei plăti și mai mult.. Tarifele în astfel de cazuri pot depăși suma de 200 de euro, pe noapte.

”Tarifele pornesc undeva la 165 de euro pe noapte şi pot ajunge până la 235, depinde de cameră, de perioadă”, a spus Costina Balea, director general de hotel. De cealaltă parte, sunt și hotelieri care nu au crescut prețurile, pentru a nu avea camere neocupate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)