Un tren de marfă a deiarat într-o regiune rusă. Cauza incidentului

Un tren de marfă a deiarat într-o regiune rusă. Cauza incidentului
Sursa foto: Pixabay

Un tren de marfă a deraiat în regiunea rusă Belgorod, care se încevinează cu Ucraina. Cauza incidentului ar fi niște interferențe externe, iar, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Incident feroviar în Rusia

Incidentul s-a produs marți seara, în jurul orei 23.17, când o locomotivă și vagoanele unui tren de marfă au deraiat, conform G4media.

„Noaptea trecută, la ora 23:17… din cauza interferenţelor cu funcţionarea transportului feroviar, o locomotivă şi vagoane ale unui tren de marfă au deraiat”, a declarat South-Eastern Railway pe Telegram.

Compania a transmis că nu sunt victime, dar nu a oferit și alte detalii duplimentare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:40 - Câți ani ar putea să stea după gratii individul care a dat foc unei clădiri de la Palatul Parlamentului. Ce a declarat Poliția
17:39 - Daniel Buda (PNL): Promisiunile lui Ciolacu de a obține un post relevant economic s-au dovedit doar vorbe goale. Este cel mai slab portofoliu pe care l-a avut România în Comisia Europeană
17:29 - Suma alocată de Patriarhia Română pentru persoanele afectate de inundații. A fost anunțată și o colectă pentru ajutorarea sinistraților
17:28 - Administrația Prezidențială, reacție după apariția unor informații privind o posibilă candidatură a lui Klaus Iohannis, la Senat, pe listele PNL: Președintele își va încheia mandatul la termen și nu intenționează să demisioneze din funcție
17:20 - Comisia Europeană recomandă noi măsuri statelor membre UE. Fumatul și vapatul ar putea fi interzise
17:20 - Marius Militaru (Jandarmerie): E o chestiune de timp până va fi prins bărbatul care provocat incendiul de la Parlament. El nu a pătruns în zona de securitate din clădire (VIDEO)
17:11 - Sute de membri Hezbollah răniți în Liban după ce le-au explodat pagerele. E „cea mai mare breșă de securitate” după izbucnirea războiului cu Israel (surse Reuters)
17:08 - Un expert în pensii a explicat ce trebuie să facă un pensionar dacă s-a reangajat, între timp: „E o aiureală” (VIDEO)
17:01 - Ce au decis magistrații în cazul Danei Marijuana? Artista a primit vestea cu zâmbetul pe buze
17:00 - Minerii amenință cu proteste din cauza Legii pensiilor: „Solicităm partidelor politice eliminarea articolelor care creează discriminare”