Un TIR încărcat cu bere s-a răsturnat pe DN 151. Șoferul era beat

Un TIR încărcat cu bere s-a răsturnat pe DN 151. Șoferul era beat
Foto simbol: Pixabay

Un TIR încărcat cu bere s-a răsturnat, vineri dimineaţă, pe DN 151, în localitatea Chiraleş din judeţul Bistriţa-Năsăud. Accidentul nu s-a soldat cu victime. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că șoferul era beat.

Un TIR cu bere, condus de un șofer beat, s-a răsturnat pe DN 151

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Judeţean 151, în Chiraleş. Din primele informaţii, un autotren condus de un bărbat de 43 de ani, din Miercurea Ciuc, a părăsit partea carosabilă, unde s-a răsturnat. În urma evenimentului, din fericire, nu au fost înregistrate victime”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv: „Poliţiştii au dispus testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul fiind pozitiv în cazul consumului de alcool, fiind indicată valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice”.

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`