Un taximetrist aflat sub influența băuturilor alcoolice a produs dezastru pe străzile din Capitală. A produs 3 accidente și a lovit 7 mașini

Un taximetrist aflat sub influența băuturilor alcoolice a produs dezastru pe străzile din Capitală. A produs 3 accidente și a lovit 7 mașini
Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Brigada Rutieră a fost sesizată miercuri prin apel la numărul de urgență cu privire la producerea unui accident pe strada Nicolae Cânea din Capitală. Accidentul a fost produs de un șofer de taxi în vârstă de 65 de ani, care era în stare de ebrietate.

Cum s-a produs accidentul

Accidentul de circulație a avut loc în jurul orei 15:20,pe strada Nicolae Cânea. Taximetristul a acroșat o mașină staționată în timp ce se deplasa pe strada Arbustului. După producerea acestui accident de circulație, șoferul a efectuat virajul la stânga pe strada Prudenței, unde a intrat în coliziune cu alte patru autovehicule staționate, conform observatornews.ro. 

„După producerea celui de-al doilea accident de circulație, șoferul și-a continuat deplasarea către str. Nicolae Cânea, moment în care a intrat in coliziune cu un autovehicul aflat în mișcare, iar în urma impactului a lovit un auto staționat și un pieton aflat pe trotuar. În urma celui de-al treilea accident de circulație, a rezultat rănirea a două persoane, conducătorul autovehiculului taxi și o femeie în vârstă de 89 de ani (pieton), aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, spun polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere.

Ce alcoolemie avea șoferul de taxi

Ambii șoferi ai mașinilor implicate în primul accident rutier au fost testați de către autoriăți cu etilotestul. Pentru celălalt conducător auto, rezultatul a fost 0, însă pentru taximetrist, etilotestul a arătat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurimile în care s-a produs accidentul de circulație.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`