Un tată tânăr s-a înecat în Lacul Snagov. A lăsat în urmă o fetiță de doi ani

Un tată tânăr s-a înecat în Lacul Snagov. A lăsat în urmă o fetiță de doi ani
Foto: Facebook/ISU Smurd

Un incident tragic s-a petrecut lângă București, unde un tată tânăr de 23 de ani a murit înecat în Lacul Snagov. Apropiații lui au sunat la 112, dar echipajele de salvare nu l-au mai putut salva.

A sărit în apa adâncă fără să știe să înoate

Dragoș avea 23 de ani și a mers la scăldat alături de mai multe rude pentru a se răcori în condițiile în care a fost caniculă în București, conform observatornews.

Apa este adâncă în acel loc, are patru metri, ceea ce înseamnă foarte mult pentru o persoană care nu știe să înoate.

Dar, chiar dacă nu știa să înoate, a sărit în apă, deși a fost avertizat înainte să nu sară și nu i-a ascultat. Apropiații lui spun că după ce a sărit a ieșit puțin la suprafață, apoi s-a dus la fund.

Cumnatul lui a încercat să îl salveze, în momentul în care și-a dat seama de gravitatea situației, dar nu a reușit.

Medicii nu au reușit să îl salveze

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, iar pompierii au reușit să scoată tânărul din lac, dar a fost prea târziu pentru a-l mai putea readuce la viață, deși au încercat să îl resusciteze minute în șir. Tot ce le-a mai rămas de făcut a fost să declare decesul bărbatului.

Tânărul și-a lăsat în urmă familia, printre care și o fetiță de doar doi ani. Soția sa a fost în stare de șoc și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Și un martor care a privit momentele tragice a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`