Un tânăr s-a răsturnat cu ATV-ul într-o râpă din Păltiniș. Se află în stare critică

Un tânăr s-a răsturnat cu ATV-ul într-o râpă din Păltiniș. Se află în stare critică
Foto simbol: Pixabay

Un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a răsturnat luni după-amiază cu un ATV într-o râpă de 100 de metri, în Păltiniș. Acesta a fost transportat la spital în stare de inconștiență. Conducătorul ATV-ului a reușit să se salveze, după ce a sărit la timp de pe vehicul.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 17:00

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane, în zona Şanta, Păltiniş. Astăzi, în jurul orei 17.00, în timp ce conducea un ATV pe un drum forestier, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din mun. Sibiu, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, ATV-ul prăbuşindu-se într-o râpă cu o adâncime de aproximativ 100 de metri”, a transmis, luni, IPJ Sibiu.

Șoferul în vârstă de 54 de ani a reușit să sară de pe vehicul înainte ca acesta să se prăbușească în râpa de 100 de metri. Totuși, celălalt pasager, un cetățean străin în vârstă de 20 de ani, a căzut odată cu ATV-ul, conform observatornews.ro. 

ATV-ul a luat foc după ce s-a răsturnat

Conform ISU Sibiu, ATV-ul a luat foc după ce s-a răsturnat, provocând un incendiu care s-a extins şi la vegetaţie, respectiv la litiera pădurii. La fața locului au intervenit pompierii sibieni, alături de Salvamont Sibiu, SAJ Sibiu, jandarmii montani şi poliţişti.

„Bărbatul de aproximativ 20 de ani, a fost extras din râpă cu ajutorul Salvamont, inconştient. A primit asistenţă medicală de la echipajul SAJ, fiind ulterior predat elicopterului SMURD Braşov care îl va transporta la UPU Sibiu”, a mai transmis ISU Sibiu.

Pompierii acționează la fața locului pentru a stinge incendiul, fiind într-o zonă greu accesibilă. Pentru această intervenție au fost alocate o autospecială de stingere, trei autospeciale de primă intervenţie, o autocisternă şi un autocamion de suport logistic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)