Un tânăr s-a înecat în Dunăre, la Corabia. A fost căutat ore întregi de echipele de intervenție

Un tânăr s-a înecat în Dunăre, la Corabia. A fost căutat ore întregi de echipele de intervenție
Foto: Pixabay.com

Un adolescent de 16 ani s-a înecat în Dunăre, în zona portului din Corabia, iar intervenția pompierilor și a scafandrilor pentru recuperarea trupului neînsuflețit a durat circa patru ore, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, marți, potrivit Agerpres.

Un tânăr s-a înecat în Dunăre

La căutarea adolescentului au participat pompieri de la Slatina, Caracal și Vișina, precum și scafandri din județele Giurgiu, Teleorman și Mehedinți. Adolescentul a fost găsit decedat, la o distanță de aproximativ opt metri de malul apei.

„Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 00,00, imediat fiind începute căutările pe luciul apei, cu ajutorul ambarcaţiunilor cu motor şi a accesoriilor specifice, concomitent fiind alertate echipajele de scafandri. Căutările s-au desfăşurat aproximativ patru ore, trupul neînsufleţit al tânărului, în vârstă de 16 ani, din oraşul Corabia, fiind găsit de echipele de scafandri, la aproximativ opt metri de mal, adâncimea apei fiind de circa 2,5 metri. Din păcate, echipajele medicale prezente la locul evenimentului nu au putut decât să constate decesul victimei”, au declarat reprezentanții ISU Olt.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`