Un tânăr din Vaslui și-ar fi agresat și violat fosta concubină, iar ulterior i-ar fi luat și copilul

Un tânăr din Vaslui și-ar fi agresat și violat fosta concubină, iar ulterior i-ar fi luat și copilul
Foto: Pixabay.com

Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-ar fi violat și agresat fizic fosta concubină, o tânără în vârstă de 21 de ani din județul Galați, iar ulterior i-a luat fetița în vârstă de 1 an și 8 luni și a dus-o la locuința lui din Zorleni, județul Vaslui, spun polițiștii, potrivit Agerpres.

Tânărul și-ar fi violat și agresat fosta concubină

O tânără a reclamat la Poliție că, în noaptea dintre 4 și 5 februarie, ar fi fost agresată fizic de fostul său concubin, în locuința ei din comuna Bălășești, județul Galați.

„După unele discuții în contradictoriu ar fi agresat-o fizic și apoi ar fi părăsit imobilul”, susține Inspectoratul de Poliție Județean Galați.

Individul ar fi revenit în aceeași noapte și i-ar fi luat și copilul.

„În cursul aceleiaşi nopţi, în jurul orei 01,00, bărbatul ar fi revenit la imobilul fostei concubine, unde ar fi pătruns fără drept şi fără consimţământul vreunei persoane, la adresă aflându-se în acel moment, reclamanta alături de fiica sa, dar şi părinţii acesteia care se aflau în altă încăpere. Cel în cauză a ajuns până în camera unde se afla reclamanta, unde, din nou ar fi agresat-o fizic, iar apoi prin constrângere şi împotriva voinţei acesteia, ar fi agresat-o sexual. După aceasta, motivând că în ultima vreme nu ar mai fi petrecut timp cu fiica sa, ar fi luat minora şi s-ar fi deplasat cu un autoturism la adresa de domiciliu din comuna Zorleni, judeţul Vaslui”, mai notează IPJ Galați.

A fost reținut și ar putea fi arestat preventiv

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie, violare de domiciliu și viol, iar tânărul a fost reținut.

„Poliţiştii din Galaţi, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, de la Postul de Poliţie Zorleni, l-au depistat pe tânărul de 21 de ani, la adresa sa de domiciliu. Tot la această adresă unde locuieşte cu părinţii săi a fost găsită şi minora, care a fost reîncredinţată mamei. Cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Bereşti pentru continuarea cercetărilor, precum şi a audierii. După probatoriul administrat în cauza penală, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore a tânărului, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 7 februarie, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive”, se mai arată în comunicatul IPJ Galați.

A fost emis și un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`