Un tânăr din Prahova a murit, chiar în fața părinților săi. Cum a avut loc tragicul accident

Un tânăr din Prahova a murit, chiar în fața părinților săi. Cum a avut loc tragicul accident
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, s-a stins din viață în urma unui accident rutier, chiar în fața părinților săi. După petrecerea de ziua sa, tânărul s-a răsturnat cu mașina în curtea casei părinților.

Accidentul s-a petrecut miercuri noapte, în localitatea Ștefești, județul Prahova. Șoferul, un tânăr de 28 de ani, se întorcea de la petrecerea pe care o organizase cu ocazia zilei sale de naștere. Din cauza vitezei, bărbatul a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-o curte de pe marginea drumului, potrivit Antena 3.

Curtea în care s-a răsturnat mașina era chiar a părinților tânărului. Cei doi au ieșit din casă și și-au văzut fiul, prins sub fiarele contorsionate.

Echipajele sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr

Inițial, la fața locului a ajuns un echipaj cu paramedici de la SMURD. Ulterior, pentru că tânărul era inconștient și nu răspundea manevrelor de resuscitare, a fost chemată și o ambulanță cu medic. Însă, pentru că tânărul nu a dat semne de viață, a fost constatat decesul.

Până la acest moment, nu se cunoaște dacă tânărul a fost sau nu sub influența alcoolului, la momentul producerii accidentului.

Polițiștii din Prahova continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`