Un tânăr din Maramureș a fost atacat de ursoaică. El își căuta animalul pierdut în pădure

Un tânăr din Maramureș a fost atacat de ursoaică. El își căuta animalul pierdut în pădure
Sursa Foto: Freepik.ro

Un tânăr din Maremureș a fost atacat de o ursoiacă, în pădure, în timp ce își căuta un animal care s-a pierdut.

Tânărul a suferit răni grave

În timp ce își căuta animalul rătăcit, ursoaica cu pui l-a atacat, iar acesta a suferit răni grave, dar care nu îi pun viața în pericol, conform știrileprotv.

La fața locului au ajuns echipajele de salvare care l-au transportat până la autospeciala SMURD care l-a dus la spital pentru a primi îngrijirile medicale de specialitate și tratamentul necesar.

„Apelul venit prin 112 de la un aparţinător a solicitat ajutor de urgenţă pentru un tânăr din Ieud, aflat în pădure care căutându-şi un animal rătăcit ar fi fost surprins de o ursoaică cu pui şi care ulterior l-a atacat, rănindu-l. (…) Tânărul de 28 ani a fost găsit cu răni, care însă nu îi pun în pericol viaţa. I-a fost acordat primul ajutor de către echipele de salvatori şi va fi coborât până în locul în care autospeciala SMURD a avut acces, de unde va fi preluat şi transportat la unitatea medicală pentru investigaţii şi tratament”, a spus directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont – Maramureş, Dan Benga.

La misiunea de căutare și salvare a tânărului atacat de ursoaică au participat și localnicii care au fost alertați de familia victimei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`