Un tânăr din clanul Ghenosu, prins înarmat la Tribunalul Dâmbovița

Un tânăr din clanul Ghenosu, prins înarmat la Tribunalul Dâmbovița

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din clanul Ghenos a fost prins înarmat de polițiști în fața Tribunalului Dâmbovița. Se pare că ar fi încercat să-l asasineze pe Nelu de la Ungureni, un adversar de-al lui Ghenosu.

Cei doi interlopi au fost citați la tribunal în dosarul în care se judecau, iar polițiștii au reuști să-l rețină pe așa zisul asasin înainte ca adversarul său să-și facă apariția la Tribunal.

„Arma a fost preluată de specialiștii de la Serviciul Arme și Muniții care verifică dacă este în stare de funcționare, având 6 cartușe dintre care cinci erau încărcător și unul pe țeavă, fiind gata de tragere. Cazul a fost preluat de procurorii DIICOT Prahova”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Dâmbovița, Mihaela Savu.

Bărbatul mai era cercetat de procurorii DIICOT într-un alt dosar și avea interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu. Acesta va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru port ilegal de armă și riscă o pedeapsă de închisoare de la 3 la 10 ani.

Asasinat dejucat, la tribunal

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`