Un tânăr din Bolintin Vale, în vârstă de 26 de ani, depistat sub influenţa unor substanţe psihoactive, la volanul unui autoturism

Un tânăr din Bolintin Vale, în vârstă de 26 de ani, depistat sub influenţa unor substanţe psihoactive, la volanul unui autoturism
Sursa Foto: Facebook / Poliția Capitalei

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost depistat de poliţişti la volanul unui autoturism, pe DJ 601, sub influenţa unor substanţe psihoactive. Bărbatul din localitatea Bolintin Vale este acum cercetat penal, conform Agerpres.

„Pe DJ 601, în localitatea Bolintin Vale, poliţiştii giurgiuveni au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa unor substanţe psihoactive. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Persoana a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, a transmis, duminică, IPJ Giurgiu, într-un comunicat.

De asemenea, în cazul tânărului a fost întocmit un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`