Un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat de cumnatul său cu o foarfecă luată de la o florăreasă, în Parcul Timpuri Noi din București

Un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat de cumnatul său cu o foarfecă luată de la o florăreasă, în Parcul Timpuri Noi din București
Sursa foto: Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost înjunghiat de cumnatul său în Parcul Timpuri Noi din București, în seara zilei de marți. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21, când victima se afla în parc alături de concubina sa.

Agresorul s-a făcut nevăzut imediat după atac

Conform relatărilor, o discuție între cei doi bărbați a degenerat rapid, iar agresorul, în vârstă de 24 de ani, a luat o foarfecă de la o femeie care vindea flori și l-a atacat pe cumnatul său, rănindu-l la picior și piept. Victima a fost preluată de echipajele medicale și transportată de urgență la spital, arată Observator.

„Nu știu ce a fost în capul lui. El a avut să îmi dea niște bani… ceartă în familie”, a declarat victima, încercând să explice motivul conflictului. Concubina bărbatului rănit a suferit un atac de panică în urma incidentului: „Am o lună de zile de când nu am făcut atac de panică. Eu eram jos acolo în vale, abia ce mâncasem. Eu am venit la sfârșit când nu mai era decât el jos acolo”, a povestit femeia.

Poliția a deschis un dosar penal și îl caută pe agresor, care a fugit imediat după atac.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`