Un tânăr de 19 ani, aflat în arest, a evadat din biroul Poliției. Deși avea mâinile încătușate, băiatul a sărit pe geam  

Un tânăr de 19 ani, aflat în arest, a evadat din biroul Poliției. Deși avea mâinile încătușate, băiatul a sărit pe geam   
Foto: Pixabay.com

Un băiat de 19 ani, aflat într-un birou al Poliției, în arest, a reușit să fugă pe geam, deși avea mâinile încătușate. Tânărul se afla într-un birou al Secției 15, unde era în arest, iar la aproximativ o oră a fost găsit de polițiștii de la Secția 16.

Un băiat de 19 a evadat dintr-un birou al Poliției

Un băiat în vârstă de 19 ani se afla în arest, într-un birou al Secției 15. Deși avea mâinile încătușate el a reușit să iasă pe geam.

Polițiștii au decis să efectueze verificări, prin structura de control intern, cu privire la modul în care bărbatul a reușit să evadeze și cu privire la modul în care polițiștii și-au îndeplinit atribuțiile în acest caz.

Bărbatul, prins după aproximativ o oră

Tânărul în vârstă de 19 ani se afla în arestul polițiștilor de la Secția 15, iar după aproximativ o oră de căutări, el a fost prin de către polițiștii din cadrul Secției 16.

În prezent, autoritățile efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, notează G4media.ro. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:21 - Tudose s-a întâlnit cu Hrebenciuc la un restaurant de lângă sediul PSD / Becali declarase că Hrebenciuc l-a rugat să-l ajute pe Simion să ajungă în finala prezidențială (VIDEO)
17:58 - Bărbat arestat după ce și-a bătut și și-a umilit soția și copiii. Pe fiica sa vitregă ar fi agresat-o chiar și sexual
17:49 - Alexandru Kocsis (FD): A înțeles cineva ceva din matematica lui Ciolacu? / Sincer, n-am crezut asta cu Hrebenciuc până am văzut bâlbâielile lui Ciolacu și starea asta de nervozitate (VIDEO)
17:49 - 64% dintre angajații Boeing aflați în grevă resping oferta de creștere a salariului cu 35%. Compania pierde 100 de milioane pe zi, din cauza grevei
17:47 - Primele imagini cu CRBL, după intervenția estetică pe care și-a făcut-o. Cum arată acum artistul: „Sper ca recuperarea să fie ușoară” (FOTO)
17:44 - Guvernul Italiei, criticat după ce i-a glorificat pe soldații dictatorului fascist Benito Mussolini
17:32 - Bogdan Matei (PSD): Dacă mă uit la structura lui, îmi doresc ca Simion să nu fie pus în discuții pentru turul 2 sau, Doamne ferește, să câștige un astfel de personaj alegerile prezidențiale în România (VIDEO)
17:18 - Un adolescent s-a sinucis după ce s-a îndrăgostit de un chatbot AI inspirat din Game of Thrones, spune mama lui. Își dădeau mesaje de dragoste și cu conținut sexual
17:11 - Tânăr de 26 de ani, ucis în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost prinși
17:09 - Turcia a lansat atacuri aeriene în Siria și Irak după atacul de la sediul companiei naționale aerospațiale turce de lângă Ankara