Un tânăr care fugea de poliție a ajuns cu mașina în râu. Ce infracțiuni a comis

Un tânăr care fugea de poliție a ajuns cu mașina în râu. Ce infracțiuni a comis
Sursa foto: Shutterstock

Un tânăr de 22 de ani a încercat să fugă de polițiștii care i-au semlanat acestuia să se oprească și a ajuns cu mașina într-un râu.

A pierdut controlul volanului

În noaptea de marți spre miercuri, un echipaj de polițiști din Caraș-Severin efectuau un control de rutină și i-au cerut șoferului să tragă pe dreapta pentru a fi verificat, dar acesta și-a continuat traseul, ignorând semnalele polițiștilor, conform știrileprotv.

Agenții au pornit pe urmele mașinii în care se aflau doi bărbați, iar în timpul mersului i-au mai cerut șoferului să oprească, dar solicitările au fost ignorate. La un moment dat, la ieșirea din stațiunea Băilea Herculane spre Baia de Aramă, șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a ajuns cu mașina în râul Cerna.

Polițiștii au chemat pompierii și un echipaj medical pentru a ajuta cei doi bărbați care se aflau în mașină. Aceștia au fost extrași din mașină și prezentau răni ușoare, fiind transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dar șoferul nu a rămas internat.

Infracțiunile comise

Conducătorul auto în vârstă de 22 de ani este din județul Mehedinți și a fost testat cu etilotestul care a indicat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, el nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mașina nu era înmatriculată, având alte plăcuțe.

Polițiștii au reținut tânărul pentru 24 de ore și au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului, conducerea unui autovehicul fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false de înmatriculare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:43 - Silvia Dinică (USR): PNL-ul dă și impresia că ar vrea să părăsească coaliția, dar, în același timp, nu vrea să părăsească Guvernul pentru că sunt beneficii acolo. Faptul că ești în executiv îți dă un avantaj electoral (VIDEO)
17:38 - Adrian Cozma, despre moțiunea de cenzură a USR: „Urmează în forumurile de conducere să discutăm acest subiect”
17:28 - Artistul din România care este vatman în Timișoara. Cum a ajuns la această meserie
17:12 - Revoltată fiind, Diana Șoșoacă l-a sunat pe Marcel Ciolacu, chiar în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Ce i-a spus șefa SOS premierului României (VIDEO)
17:10 - Nicolae Ciucă: “România va rămâne alături de Republica Moldova, susținând cu tărie integrarea sa în Uniunea Europeană”
16:59 - Gheorghe Ialomițianu, semnal de alarmă privind deficitul: „Lăsăm liniile roșii, declarațiile politice” (VIDEO)
16:58 - 58 de români și membri de familie au fost repatriați din Liban. Numărul celor evacuați a ajuns la 270
16:43 - Marius Horia Țuțuianu (PSD): „O nouă minciună marca PNL e aruncată în spațiul public. Măi Florine, ți-ai băgat integritatea în sertar şi ai pierdut cheia?”
16:32 - Adrian Țuțuianu, întrebat dacă se teme de moțiunea de cenzură: Eu cred că mai există înțelepciune în PNL / S-ar crea niște probleme României (VIDEO)
16:12 - Accident 2 Mai: CSM a decis ca Ioana Ancuţa Popoviciu să fie sancționată. Judecătoarea, suspendată din funcţie pentru trei luni