Un tânăr a fost ucis cu sânge rece în fața unui hotel abandonat din Mamaia. Mai mulți martori au sunat la 112

Un tânăr a fost ucis cu sânge rece în fața unui hotel abandonat din Mamaia. Mai mulți martori au sunat la 112
Sursă foto: Pixabay

Un atac violent cu cuțitul s-a petrecut în fața unui hotel părăsit din stațiunea Mamaia. Un tânăr de 26 de ani a fost fugărit și înjunghiat în inimă.

Unde s-a petrecut incidentul

Din primele date ale polițiștilor, conflictul s-ar fi petrecut în interiorul hotelului abandonat din Mamaia. Victima a plecat din clădirea părăsită, însă, când a iești afară, agresorul a fugit după el, iar în fața hotelului l-a ajuns din urmă și l-a înjunghiat în piept, potrivit observatornews.ro. 

Autoritățile au prins agresorul

Mai multe persoane care au trecut prin zonă l-au văzut pe tânăr sângerând și au sunat la 112. „La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 23.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Poliția Stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un fost hotel din stațiune, ca urmare a unui conflict spontan, o persoană ar fi agresat fizic un bărbat, cu un obiect tăietor – înțepător. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 36 de ani, a fost depistat de polițiștii deplasați la locul faptei și condus la sediul poliției pentru audieri. Persoana vătămată, un bărbat, de 26 de ani, a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Autoritățile efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)