Tânăr suspect că a bătut copilul de doi ani al iubitei lui. Cine a anunțat polițiștii

Tânăr suspect că a bătut copilul de doi ani al iubitei lui. Cine a anunțat polițiștii
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut după ce ar fi agresat copilul de doi ani al iubitei sale, iar medicul de familie la care bărbatul a dus copilul a observat rănile.

Medicul de familie a anunțat poliție

Actele de violență ar fi avut loc în luna mai. Medicul de familia a anunțat polițiștii că fiul unui tânăr prezenta răni pe față, picioare și spate. Tatăl a dus copilul la doctor pentru un consult oftalmologic, conform Ziare.com.

Bărbatul a declarat că leziunile de pe corpul fiului său au apărut în 14 mai, atunci când l-a luat de la grădiniță mama sa, care ar fi fost responsabilă de rănile copilului. Mama copilului nu a fost cooperanță și nu a oferit nicio informație polițiștilor referitor la ce s-a întâmplat cu fiul ei.

Bărbatul, reținut preventiv

Suspectul este iubitul mamei copilul agresat, iar părinții acestuia se află în procedură de divorț.

Polițiștii au deschis un dosar penal eptnru infracțiunile de violență în familie și continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat. Bărbatul a fost dus la audieri și reținut preventiv pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a măsurilor preventive.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`