Un tânăr a dat foc locuinței după ce mama lui l-a certat că bea prea mult. Ce pedeapsă a primit

Un tânăr a dat foc locuinței după ce mama lui l-a certat că bea prea mult. Ce pedeapsă a primit
Foto ilustrativ: Profimedia

Un tânăr din Câmpulung Muscel, județul Argeș, a ajuns acasă după ce a muncit două luni în străinătate și s-a supărat pe mama lui care l-a certat pentru că bea prea mult. Acesta s-a supărat și a dat foc garsonierei în care locuia.

A primit doi ani de închisoare

Tânărul a primit, în 7 februarie 2024, doi ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Pitești, conform Adevărul.

În dimineața de 4 aprilie 2023, un tânăr de 24 de ani și-a început ziua cu un bidon de bere de 2,5 litri. Mama lui a fost deranjată de faptul că băiatul ei s-a apucat de băut încă de la primele ore ale zilei și l-a certat. Fiul ei a devenit furios și s-au certat. Acesta nu se potolea, iar femeia l-a dat afară din casă. El a amenințat-o că dacă va face acest lucru va incendia locuința și exact așa a și făcut.

A incendiat garsoniera

Băiatul a luat o bluză, a prins-o cu bricheta și a aruncat-o pe covor, apoi a deschis fereastra pentru a se propaga incendiul. Flăcările s-au extins cu repeziciune și întreaga garsonieră de la etajul al patru a ars.

După ce a realizat ce a făcut, tânărul a încercat să stingă focul, dar a fost prea târziu. El i-a cerut ajutorul unui vecin care a sunat după ajutoare. Pompierii au reușit să stingă flăcările, dar pereții și tavanul palierului au fost afectați în urma incendiului.

Polițiștii au constatat că incendiul a fost provocat intenționat și a deschis un dosar penal, iar tânărul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`