Un sucevean care merge cu mașina „înmatriculată”cu numele lui și nu vrea sa dea actele, condamnat la închisoare

Un sucevean care merge cu mașina înmatriculatăcu numele lui și nu vrea sa dea actele, condamnat la închisoare

Un sucevean care a dorit să conducă mașina cu plăcuța de înmatriculare marcată cu numele său a fost condamnat la închisoare.

Cornel Cernoschi are permisul anulat și refuză să prezinte polițiștilor la control documentele mașinii sau pe cele personale, scrie newsweek.ro.

Judecătoria Rădăuți l-a condamnat la o pedeapsă de 1 an și 2 luni de închisoare, în regim de penitenciar, pe  Cornel Cernoschi, din Dornești.

Bărbatul a fost prins de mai multe ori în trafic la volanul unor mașini care aveau, în loc de numere de înmatriculare, plăcuțe cu numele său, și care refuză să prezinte polițiștilor la control documentele mașinii sau cele personale.

Bărbatul refuză să achite vreo taxă pentru mașină și are permisul de conducere anulat, fără însă a ”recunoaște” această măsură.

Judecat pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și pentru conducere cu permisul anulat, Cernoschi poate contesta decizia din 14 noiembrie a Judecătoriei Rădăuți, însă rămâne de văzut dacă o va face, având în vedere că refuză să se supună oricărei decizii a unei autorități a Statului Român.

Suceveanul se revendică membru în organizaţia „Suveranilor”, care contestă orânduirea din România. Mișcarea se opune statului, indiferent de forma acestuia.

Bărbatul a executat pentru aceleași infracțiuni o primă pedeapsă de 8 luni de închisoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`