Un bărbat şi-a prins soţia când îl înşela. Omul l-a alergat pe amantul soției, dezbrăcat, prin tot orașul. Scena a fost filmată

Un bărbat şi-a prins soţia când îl înşela. Omul l-a alergat pe amantul soției, dezbrăcat, prin tot orașul. Scena a fost filmată
Sursa Foto: www.cancan.ro

A fost circ în toată regula în Craiova. Localnicii și șoferii dinoraș au surprins imagini rupte parcă din filmele de groază. Un soț înșelat l-a alergat pe amantul soției lui prin oraș. Bărbatul era gol pușcă atunci când a avut loc incidentul și a fost prins în fapt cu femeia altuia, motiv pentru care soțul femeii și-a ieșit din minți și l-a luat la fugă.

Amantul a fost prins în timp ce eraîn pat cu soția altcuiva și neștiind cum să reacționeze, de teamă, a luat-o la fugă pe străzile din oraș.

Totul s-a întâmplat în mijlocul zilei și a fost înregistrat. Ulterior, imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Un bărbat l-a alergat pe amantul soției, dezbrăcat, prin toată Craiova

Soțul femeii i-a surprins pe cei doi amorezi în timp ce erau în pat complet dezbracați. Evernat la culme de faptul că soția îl înșeală, acesta pur și simplu i-a luat amantului toate hainele, după care l-a dat afară din casă. În momentul în care amantul se îndepărta de locuința în care fusese prins,soțul înșelat a continuatsă îl urmărească. Aventura a fost una despre care a aflat întregul orașCraiova. Asta, deoarece scenele surprinse ulterior de localnciau ajuns virale și în mediul online. Din filmulețele de pe rețelele de socializare se poate vedea că din cauza reacției neașteptate pe care soțul gelos a avut-o, amantul s-a trezit că e urmărit peste tot, fiind complet dezbrăcat.

La vederea scenelor demne de toată mila, atât trecătorii, cât și șoferiis-au oprit și i-au transmis bărbatului dezbrăcat tot felul de replici acide. Momentul care a stârnit hohote de râs din partea internauților a avut loc în urmă cu o săptămână.

În cele din urmă, amantul umilit și rămas fără haine a reușit să se refugieze la o stație de alimentare, unde a sunat după ajutor, potrivit jurnaliștilor de laAdevărul.ro.

Și-a prins soția în fapt

Bărbatul înșelat locuiește, împreună cu soția, în cartierul Cernele din orașul Craiova. Omul este antreprenor. El și-ar fi deschis propria afacere, un magazin chiar în faţa imobilului său. Ca în orice zi obișnuită, omul se ocupa de vânzarea produselor din magazin, însă la un moment dat, a intrat în casă.

Acela ar fi fost momentul în careşi-ar fi surprins soţia dezbrăcată, alături de un alt bărbat, culmea, chiarîn timpul unui partide de amor. Chiar dacă pe moment afost uimit de scenele la care a asistat, soțul nu și-ar fi pierdut calmul și nu ar fi făcut scandal. Soțul femeii și-a menținut cumpătul, i-a sustras hainele „amantului” şi i-a cerut să plece imediat din locuința lui.

A alergat în pielea goală trei kilometri

Șocat de faptul că a fost prins în fapt, „amantul” a luat-o la fugă pe străzile din Craiova, stârnind amuzamentul localnicilor. Soțul înșelat nu s-a oprit aici și a vrut să imortalizeze momentul, așa că a scos telefonul și a început să-l urmărească pe bărbat, în timp ce-l filma, notează Cancan.ro.

Împreună cu un prieten, acesta s-a urcat în mașină și l-au urmărit pe individul care alerga în pielea goală. Rușinat de situația în sine, amantul a alergat cale de trei kilometri, pe străzile din Craiova, până a reușit să se ascundă într-o benzinărie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:02 - Destinația de vacanță ideală pentru această toamnă. Se află în România și este cunoscută pentru peisajele frumoase
17:59 - Ialomițianu (PMP): Românii nu mai pot suporta noi creșteri de taxe / În continuare se fac angajări la stat, în ciuda promisiunilor PSD-PNL. Sunt comune care au mai mulți salariați decât locuitori (VIDEO)
17:54 - Doctoriță prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua șpagă. Este șefă de secție la un spital din Caraș-Severin
17:48 - Catacombele Sibiului pot fi vizitate acum de către turiști. Cât trebuie să plătească o persoană
17:45 - Prejudiciu de aproape 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistrița-Năsăud că le-ar construi case
17:37 - Marian Rasaliu (PSD), despre proiectul legislativ pentru pensiile militare: „Urmează ca în viitorul apropiat, în cel mai scurt timp, să intre la vot și să fie rezolvată chestiunea aceasta” (VIDEO)
17:36 - Alina Petre, despre reținerea fostului șef de la CS Rapid, cu care e în proces de divorț: „Mi-am făcut duș, m-am fardat, m-am îmbrăcat” / A fost căsătorită și cu fiul unui fost șef SRI
17:32 - Radu Burnete (Concordia): Investitorii se tem de „o terapie de şoc, adică taxe surprinzătoare impuse sectorului privat” în 2025
17:23 - Compania Coca-Cola retrage de pe piaţă 28 de milioane de sticle de plastic din cauza unei posibile contaminări. Ce au transmis autoritățile din Austria
17:15 - Ion Țiriac, despre „marea greșeală” făcută de Simona Halep după izbucnirea scandalului de dopaj: Nu cred va reveni la nivelul de dinainte